Паелья з рибою

1 ч. 0 хв.
8 порцій
Паэлья с рыбой
Sławomir Fajer, stock.adobe.com
0

Іспанія дивовижна країна, яка може підкорити не тільки ваше серце, але і шлунок. Паелья з рибою - це чудове поєднання ситного рису і ніжного філе рибки. Впевнена, ви будете приємно здивовані приготувавши паелью за цим рецептом.

Інгредієнти

Покроковий рецепт приготування

Філе рибки промийте, просушіть паперовим рушником, поріжте невеликими шматочками. Розігрійте сковороду, влийте трохи оливкової олії і підсмажте рибку до готовності, відставте в сторону.

Цибулю і часник очистіть від лушпиння, поріжте дрібним кубиком. У сковороду, де смажили рибу, додайте олію і обсмажте цибулю з часником до золотистого кольору.

Помийте перець, відокремте серединку і насіння. Поріжте перець на часточки і відправте до цибулі. Обсмажуйте поки перець не стане м'яким.

Додайте рис, посоліть, додайте шафран і ваші улюблені спеції за смаком, добре перемішайте. Влийте 250 мл води або рибного бульйону. Перемішайте паелью і варіть на середньому вогні 25 хвилин.

Коли вода випарується, додайте в паелью зелений горошок і готову рибу. Добре перемішайте, накрийте кришкою і потримайте так ще 5 хвилин. Подавайте до столу, прикрасивши свіжою зеленню.

Юлия Цьoнь
Рецепт додав(а):
Юлія Цьонь
вам сподобався рецепт?
0 коментарів