салати 22.01.2022

оселедець під шубою з квашеними яблуками

1 ч. 0 хв.
4 порції
Селедка под шубой с квашенными яблоками
5hp, stock.adobe.com
0

З настанням холодів в магазинах починають продавати смачну оселедець. Я з нетерпінням чекаю цього моменту і при першому ж випадку намагаюся приготувати оселедець під шубою з квашеними яблуками. Моя сім'я просто обожнює цей салат і завжди просить готувати подвійну порцію!

Інгредієнти

Покроковий рецепт приготування

Буряк, морква і картопля промийте, залийте холодною водою і проваріть до готовності. Остудіть, очистіть і натріть на крупній тертці.

Оселедець очистіть, випатрати і наріжте на невеликі кубики. По можливості видаляйте всі кісточки, щоб філе вийшло максимально м'яким.

Цибулю очистіть від лушпиння і подрібніть. Щоб очі не сльозилися, рекомендую змочувати ніж водою або просто надіти окуляри.

На дно тарілки або підготовленої піали викладіть оселедець, додайте мелений коріандр. Зверху розкладіть шар цибулі, картоплі і натертого на тертці яблука. Посоліть, поперчіть і змастіть майонезом.

Далі додайте шарами моркву і буряк. Обов'язково присипте перцем, сіллю і щедро змастіть майонезом. Якщо буряк занадто соковитий, використовуйте меншу кількість майонезу.

Готовий салат прикрасьте гілочками зелені, присипте меленим коріандром і відправте настоюватися на 2 години в холодильник.

Ольга Безнoсюк
Рецепт додав(а):
Ольга Безносюк
вам сподобався рецепт?
0 коментарів