десерти 20.12.2022

Десерт мочі

30 хв.
12 порцій
Десерт моти
helgira, stock.adobe.com
0

Цей незвичайний десерт ідеальний в літню пору. Подається холодним, вражає кількістю начинок і найніжнішою текстурою тіста. Один раз спробувавши, вам захочеться готувати ці екзотичні тістечка знову і знову. Здивуйте близьких легендарними японськими Моті!

Інгредієнти

для тесту:
для начинки:

Покроковий рецепт приготування

Приготуйте начинку. У сотейнику підігрійте молоко, додайте і розтопіть шоколад. Введіть желатин, добре перемішайте до повного розчинення. Додайте матчу, ще раз перемішайте.

Збийте вершки до стійких піків і поступово введіть в молочно-шоколадну суміш. Начинку перекладіть в кондитерський мішок і відправте в холодильник для охолодження.

Для тіста змішайте воду і рисове борошно. Миску з тестом накрийте харчовою плівкою, зробіть проколи в декількох місцях і відправте в мікрохвильовку на 2 хвилини при максимальній потужності. Потім тісто перемішайте і відправте в мікрохвильовку ще на 1 хвилину.

Викладіть гаряче тісто на пріпиленний крохмалем стіл, розділіть на 12 рівних частин, розкачайте коржі.

За допомогою кондитерського мішка в центр кожної коржі помістіть начинку, сформуйте мочі за принципом хінкалі, з'єднавши краю коржі. Надайте тістечкам красиву круглу форму.

Готові мочі обваляйте в суміші крохмалю і матчі і до подачі зберігайте в холодильнику.

Екатерина Паршинa
Рецепт додав(а):
Катерина Паршина
вам сподобався рецепт?
0 коментарів