маринована капуста швидкого приготування

2 ч. 30 хв.
8 порцій
Маринованная капуста быстрого приготовления
qwartm, stock.adobe.com
0

Всім відомо, що квашена капуста готується досить довго. А як на рахунок маринованої капусти швидкого приготування? Приготуйте цю смачну капусту всього лише за 2 години! До вечері або до приходу гостей, по-моєму, ідеально! Ловіть експрес-рецепт.

Інгредієнти

Покроковий рецепт приготування

Капусту наріжте. Моркву очистіть і натріть на тертці для корейської моркви. Болгарський перець очистіть від насіння і плодоніжок, наріжте тонкою соломкою. Часник очистіть і наріжте тонкими пластинами.

В емальованій каструлі змішайте підготовлені овочі, додайте запашний і мелений перець. Добре перемішайте.

Для маринаду в сотейнику з'єднайте воду, сіль і цукор, доведіть до кипіння, додайте оцет і лавровий лист. Прокип'ятіть маринад 3 хвилини, зніміть з вогню і відразу ж залийте їм підготовлену капусту.

Накрийте каструлю з заготівлею кришкою і залиште при кімнатній температурі на 2 години. В принципі, вже через 2 години мариновану капусту можна подавати до столу!

Капусту трохи відіжміть від маринаду і помістіть в чисті банки, закрийте капроновими кришками і відправте на зберігання в холодильник. Маринована за цим рецептом капуста швидкого приготування зберігається в холодильнику до 4-х днів.

Екатерина Паршинa
Рецепт додав(а):
Катерина Паршина
вам сподобався рецепт?
0 коментарів