Салат & 171; Донський & 187; на зиму

2 ч. 0 хв.
3 банки
Салат «Донской» на зиму
Anzhela, stock.adobe.com
0

Я дуже люблю взимку цей простий і смачний овочевий салат. Коли звичні заготовки вже не радують, дістаньте з комори цей апетитний салат і зробіть свій стіл! До м'яса, картопельки, до будь-якого гарніру... мені здається, його люблять і дорослі, і діти!

Інгредієнти

Покроковий рецепт приготування

Овочі промийте, цибулю наріжте півкільцями, помідори - часточками, огірки - кружечками, часник подрібніть.

Болгарський перець очистіть від насіння і наріжте довгими смужками.

У мисці з'єднайте підготовлені овочі, посоліть, перемішайте і залиште на 1 годину.

Заздалегідь простерилізовані банки наповніть салатом разом з утворилася рідиною. Рідина повинна доходити мінімум до половини банки. Якщо її недостатньо, долийте трохи окропу.

У кожну банку влийте по 1 ч.л. оцту і рослинного масла.

Накрийте банки з заготівлею стерильними кришками, поставте у велику каструлю з холодною водою (води повинно бути "по плечики" банок) і стерилізують на середньому вогні протягом 25-30 хвилин після закипання.

В процесі стерилізації салат може значно зменшитися в обсязі. В цьому випадку стерильною ложкою овочі з однієї банки розкладіть в інші банки, наповнюючи їх повністю, і простерилизуйте заготовку ще протягом 10 хвилин.

Готовий салат закатати, переверніть догори дном, укутайте і залиште остигати. Для тривалого зберігання перемістіть банки з заготівлею в прохолодне темне місце.

Екатерина Паршинa
Рецепт додав(а):
Катерина Паршина
вам сподобався рецепт?
0 коментарів