десерти 24.02.2023

мочі з рисового борошна

39 хв.
10 порцій
Моти из рисовой муки
0

Мені завжди подобалася японська кухня, але відвідувати ресторани - розкішне задоволення. Тому, найкращим рішенням було експериментувати. Так, я спробувала приготувати японський десерт Моті. Солодке тісто з рисового борошна, начинка на будь - який смак-ось про що я.

Інгредієнти

для тесту:
для начинки:

Покроковий рецепт приготування

Почніть приготування це десерту з начинки. Для цього зміщуйте сирний сир зі згущеним молоком і збийте міксером. Полуницю поріжте, якщо у вас велика. Дрібну полуницю можна використовувати цілком.

Моти из рисовой муки – фото приготовления рецепта, шаг 1

Приготуйте тісто. У глибоку миску налийте воду і змішайте її з борошном, цукром і дрібкою солі. Перемішайте до однорідності.

Моти из рисовой муки – фото приготовления рецепта, шаг 2

Відправте тісто в мікрохвильовку на 2 хвилини. Дістаньте і перемішайте, знову відправте на 2 хвилини в мікрохвильовку і повторіть. Як тільки тісто стане густим, можна формувати мочі.

Моти из рисовой муки – фото приготовления рецепта, шаг 3

На стіл висипте кукурудзяний крохмаль, покладіть тісто і розкачайте його. Формувальним кільцем виріжте форму. В середину кожної коржі покладіть сирну начинку, потім полуницю. Зберіть краї в центр, щоб закрити начинку, і сформуйте кульку.

Моти из рисовой муки – фото приготовления рецепта, шаг 4

Покладіть мочі на блюдо і прикрасьте ягодами.

Моти из рисовой муки – фото приготовления рецепта, шаг 5

Фото: Юлія Зубкова

Юлия Цьoнь
Рецепт додав(а):
Юлія Цьонь
вам сподобався рецепт?
0 коментарів