десерти 02.12.2022

Бенто торт з карамеллю

50 хв.
4 порції
Бенто торт с карамелью
DyrElena, stock.adobe.com
0

Порційний десерт завжди буде прикрасою святкового столу. Готую Бенто торт з карамеллю не тільки через компактності, але і тому що обожнюю карамель. Торт виходить дивовижним, шалено ніжним, в міру солодким, з тонким ванільно карамельним смаком.

Інгредієнти

для тесту:
для карамелі:
  • крем (33%) – 75 мл
  • цукор - 50 G
  • вершкове масло - 30 G
для крему:

Покроковий рецепт приготування

Збийте до густої піни 90 г цукру (решта цукру стане в нагоді пізніше), яйця та ванільний цукор. Далі в рідину додайте розпушувач для тіста і борошно. Збийте тісто до однорідної маси.

Приготуйте духовку. Увімкніть на 180С.на деко простеліть пергаментний папір і вилийте тісто. Надішліть випікатися в духовку на 20 хвилин.

Приготуйте карамель. Для цього візьміть частину вершків. Вам знадобиться 75 г, решта піде на крем і 50 г цукру. Змішайте вершки, цукор і вершкове масло і варіть карамель на середньому вогні до появи середніх бульбашок.

Приготуйте крем. Збийте вершки, сирний сир і цукрову пудру.

Сформуйте торт. Виріжте кола формувальними кільцями. У мене виходить 8 штук. На корж налийте крем, зробіть бортик і в середину вилийте частину карамелі. Зверху покладіть другий корж і перемажте кремом. Так зробіть з кожним тортиком, повинно вийти 4 штуки. Подавайте до столу.

Юлия Цьoнь
Рецепт додав(а):
Юлія Цьонь
вам сподобався рецепт?
0 коментарів