різотто з куркою та грибами у вершковому соусі

1 ч. 10 хв.
6 порцій
Ризотто с курицей и грибами в сливочном соусе
Luiz Henrique Mendes? stock.adobe.com
0

Гриби, курка і вершки - прекрасне поєднання продуктів. А якщо з цього набору приготувати різотто з куркою і грибами у вершковому соусі? Впевнена, що таке блюдо стане головним на вашому столі і здивує гостей.

Інгредієнти

Покроковий рецепт приготування

Підготуйте куряче філе. Промийте його під холодною водою і висушіть паперовим рушником. Поріжте на середні шматочки і обсмажте в сковороді до золотистої скоринки і потім відставте на деякий час.

Гриби промийте, поріжте на 4 частини і відправте смажити на сковороду з вершковим маслом. Посоліть, поперчіть. Як тільки вода в грибах почне випаровуватися, додайте вершки і помішуйте. Коли вершки загуснуть, додайте до грибів курку, перемішайте і відставте в сторону.

На розігріту сковороду покладіть вершкове масло, розтопіть і висипте рис. Добре помішуйте, поки рис не вбере олію, а потім додайте вино. Як тільки вино випарується, влийте половину бульйону, помішуйте рис. Коли бульйон випарується наполовину, додайте залишок і варіть рис на середньому вогні.

Коли вся рідина випарується, з'єднайте рис з грибами і куркою у вершковому соусі, добре перемішайте. Додайте тертий пармезан, сіль, приправи за смаком, ще раз перемішайте і подавайте до столу.

Юлия Цьoнь
Рецепт додав(а):
Юлія Цьонь
вам сподобався рецепт?
0 коментарів