Кабачки по-корейськи на зиму

2 ч. 0 хв.
3 банки по 0,5 л
Кабачки по-корейски на зиму
Rina, stock.adobe.com
0

Морквою і капустою по-корейськи вже давно нікого не здивувати. А що, якщо приготувати на зиму гостру закуску з кабачків по-корейськи? Рецепт простий, а результат виходить відмінним. Для різноманітності на зиму-те, що потрібно!

Інгредієнти

Покроковий рецепт приготування

Кабачки промийте, наріжте тонкими кружечками або невеликими скибочками. Болгарський перець очистіть від насіння і плодоніжок, наріжте тонкою соломкою.

Моркву очистіть, натріть на тертці для моркви по-корейськи. Лук наріжте півкільцями.

Підготовлені овочі з'єднайте в мисці.

Для заправки змішайте сіль, цукор, спеції, оцет і рослинне масло. Залийте овочі і добре перемішайте. Залиште салат на 1 годину при кімнатній температурі.

Розкладіть салат разом з соком, що утворився в заздалегідь простерилізовані банки. Банки прикрийте кришками і відправте стерилізувати в каструлю з водою (вода повинна доходити до "плічок" банок; час стерилізації для банок об'ємом 0,5 л - 15 хвилин від моменту закипання води в каструлі).

Після стерилізації банки закатати, переверніть догори дном і залиште до повного охолодження при кімнатній температурі. Остигнула закуску з кабачків по-корейськи зберігайте в прохолодному темному місці.

Екатерина Паршинa
Рецепт додав(а):
Катерина Паршина
вам сподобався рецепт?
0 коментарів