гострі помідори на зиму

10 ч. 30 хв.
6 банки по 0,5 л
Острые помидоры на зиму
Andrey Starostin, stock.adobe.com
0

Гострі помідори створені спеціально для зігрівання та бадьорості холодною зимою. Ця закуска добре доповнить будь-які види м'яса і будь-які гарніри. Помідорчики виходять вже дуже пекучі! Думаю, любителі гострих закусок оцінять по достоїнству.

Інгредієнти

Покроковий рецепт приготування

Помідори промийте, наріжте скибочками. Моркву очистіть і натріть на тертці для корейської моркви. Лук наріжте тонкими півкільцями, перець чилі - кільцями, часник подрібніть.

У мисці з'єднайте підготовлені овочі, додайте сіль, цукор, приправу для корейської моркви, оцет і рослинне масло. Все добре перемішайте і залиште маринуватися на 30-40 хвилин.

Потім розкладіть овочі в заздалегідь простерилізовані банки, залийте маринадом з миски до верху. Банки прикрийте стерильними кришками і відправте стерилізувати в каструлю з киплячою водою (час стерилізації для банок об'ємом 0,5 л - 15 хвилин від моменту закипання води в каструлі).

Після стерилізації банки герметично закрийте і остудіть при кімнатній температурі. Зберігайте гострі помідори в прохолодному темному місці.

Екатерина Паршинa
Рецепт додав(а):
Катерина Паршина
вам сподобався рецепт?
0 коментарів