Борщ з капустою, помідорами і буряком на зиму

1 ч. 0 хв.
6 банок по 1 л
Борщ с капустой, помидорами и свеклой на зиму
Pretti, stock.adobe.com
0

Для приготування Борщової заправки вам буде потрібно стандартний набір продуктів. Приклавши трохи зусиль влітку, така заготовка неодноразово виручить вас взимку. Додайте вміст банки в бульйон з картоплею, і через 15 хвилин ароматний борщ готовий!

Інгредієнти

Покроковий рецепт приготування

Овочі промийте і очистіть. Капусту наріжте. Буряк і моркву натріть на крупній тертці, помідори наріжте кубиками, цибулю подрібніть.

На розігрітій олії (⅓ від зазначеної порції) обсмажте цибулю, потім додайте натерті буряк і моркву, масло, що залишилося, воду і трохи оцту. Все добре перемішайте, доведіть до кипіння і протушкуйте на середньому вогні, періодично помішуючи, 20 хвилин.

У каструлі для варіння з'єднайте капусту і нарізані помідори, доведіть овочі до кипіння, додайте сіль, цукор, перець горошком і стебла кропу. Все добре перемішайте.

До киплячим овочам додайте тушковану буряково-морквяну масу, перемішайте, введіть залишився оцет і протушкувати, помішуючи, 7-10 хвилин.

Киплячу борщову заправку розфасуйте в заздалегідь простерилізовані банки, попередньо вийнявши стебла кропу. Банки закатати, переверніть догори дном і залиште до повного охолодження. Остигнула заготовку зберігайте в прохолодному темному місці.

Екатерина Паршинa
Рецепт додав(а):
Катерина Паршина
вам сподобався рецепт?
0 коментарів