баклажани по-корейськи на зиму

4 ч. 30 хв.
4 банки по 0,5 л
Баклажаны по-корейски на зиму
Anzhela, stock.adobe.com
0

Давайте сьогодні приготуємо пікантну закуску з баклажанів по-корейськи на зиму. Такий салат подавайте до столу з м'ясом, рибою і птицею, а можна просто на додаток до відвареної картоплі. Смачно і небанально. Рекомендую для різноманітності в холодну пору року.

Інгредієнти

Покроковий рецепт приготування

Баклажани промийте, видаліть хвостики, наріжте великою соломкою, потім обсмажте на розігрітій олії до золотистого скоринки.

Болгарський перець очистіть від насіння і плодоніжок, наріжте півкільцями.

Моркву натріть на тертці для корейської моркви. Лук наріжте півкільцями.

У глибокій мисці з'єднайте обсмажені баклажани і нарізані овочі, додайте подрібнений часник і акуратно перемішайте.

Влийте рослинне масло і соєвий соус, посоліть, додайте цукор, приправу для моркви по-корейськи, мелений коріандр і гострий перець (за смаком). В кінці введіть оцет і все перемішайте.

Миску з салатом відправте в холодильник на 3 години для утворення соку.

Через зазначений час салат перемішайте і розкладіть в заздалегідь простерилізовані банки. Банки накрийте чистими кришками і простерилизуйте в каструлі з водою (вода в каструлі повинна доходити до "плічок" банок; час стерилізації для банок 0,5 л - 20 хвилин від моменту закипання води в каструлі).

Після стерилізації банки з заготівлею закатати, переверніть догори дном, укутайте і залиште до повного охолодження. Остигнули баклажани по-корейськи зберігайте в прохолодному темному місці.

Екатерина Паршинa
Рецепт додав(а):
Катерина Паршина
вам сподобався рецепт?
0 коментарів