Тещин язик з кабачків на зиму

25 хв.
8 порцій
0

У сезон консервації не забудьте приготувати на зиму Тещин язик з кабачків. Необов'язково возитися з рулетиками. Мені подобається нарізати овочі брусочками. Виходить все так само смачно, тільки в рази швидше. Спробуйте і ви!

Інгредієнти

Покроковий рецепт приготування

Кабачки наріжте короткими брусочками і складіть в миску відповідного розміру. Якщо кабачки молоденькі, шкірку зрізати необов'язково.

Болгарський перець розріжте навпіл, видаліть плодоніжки і насіння, подрібніть. Моркву натріть на тертці, цибулю очистіть від лушпиння і дрібно наріжте. Часник очистіть і пропустіть через м'ясорубку.

Біля основи помідорів зробіть хрестоподібний надріз, викладіть овочі в друшляк і обдайте окропом. Акуратно зніміть шкірку, помідори подрібніть.

У каструлі відповідного розміру змішайте кабачки, болгарський перець, моркву, цибулю, помідори, часник, сіль і спеції. Накрийте овочі кришкою і залиште на 1 годину. За цей час вони добре просочаться і дадуть багато соку.

Поставте каструлю на повільний вогонь і проваріть 10 хвилин з моменту закипання. У процесі варіння обережно помішуйте, щоб маса не підгоріла, але і стежте за тим, щоб не розім'яти овочі.

Влийте оцет, перемішайте ще раз і відразу ж викладіть салат в чисті сухі банки. Закатати, переверніть догори дном і укутайте на добу товстим рушником.

Ольга Безнoсюк
Рецепт додав(а):
Ольга Безносюк
вам сподобався рецепт?
0 коментарів