помідори з корицею на зиму

1 ч. 0 хв.
1 банка 1,5 л
Помидоры с корицей на зиму
lexashka, stock.adobe.com
0

Секрет цих звичайних, на перший погляд, консервованих помідорів - в незвичайному маринаді ... в процесі приготування ми будемо використовувати паличку кориці! Помідори виходять смачні, пікантні і ароматні. Прибережіть баночку для святкового застілля!

Інгредієнти

Покроковий рецепт приготування

Паличку кориці залийте окропом і залиште на 20 хвилин.

Помідори промийте, на кожному зробіть прокол зубочисткою в області плодоніжки (так в процесі приготування Помідори не лопнуть).

Листя смородини промийте і злегка обсушити.

На дно заздалегідь простерилізованої банки помістіть смородинові листя, лавровий лист і горошини запашного перцю.

Щільно наповніть банку помідорами.

Воду, в якій замочувалася паличка кориці, злийте в сотейник і доведіть до кипіння. Киплячим настоєм залийте помідори в банку.

Окремо закип'ятіть чисту воду і окріп долийте в банку з помідорами так, щоб рідина доходила до самого верху. Банку прикрийте стерильною кришкою і залиште для прогріву на 20 хвилин.

Потім рідина з банки злийте назад в сотейник, помістіть туди ж паличку кориці, додайте сіль і цукор, введіть оцет. Доведіть маринад до кипіння і проваріть 3 хвилини.

Киплячим маринадом, попередньо вийнявши паличку кориці, залийте помідори в банку до верху. Банку відразу ж закатати, переверніть догори дном, укутайте і залиште до повного охолодження. Остигнула заготовку зберігайте в прохолодному темному місці.

Екатерина Паршинa
Рецепт додав(а):
Катерина Паршина
вам сподобався рецепт?
0 коментарів