десерти 15.11.2022

торт мочі

50 хв.
6 порції
Пирожное моти
ordinary042, stock.adobe.com
0

Оригінальний японський десерт можна знайти в будь-якій кондитерській в країнах Азії та Японії. Цікавий десерт тим, що всередину можна покласти абсолютно будь-яку начинку. Приготувати ідеальні тістечка не так просто, але дотримуючись інструкцій, ви зможете це зробити.

Інгредієнти

Покроковий рецепт приготування

Приготуйте начинку. Для цього подрібніть печиво і змішайте його з горіховою пастою, у вас повинна вийти маса схожа на пластилін.

Поріжте ківі на шматочки і полуницю на навпіл. З маси печива і горіхової пасти скачайте порційні кульки, з кожної кульки зробіть корж, покладіть туди по шматочку фруктів і скачайте знову в кульку.

Приготуйте тісто. Змішайте воду, цукор і борошно. Поставте на водяну баню і заварюйте тісто близько 5 хвилин до утворення маси схожою на клей. Щоб тісто мало характерний колір, додайте пару крапель харчового барвника.

Формуємо тістечка. На піднос насипаємо кукурудзяний крохмаль тонким шаром. На крохмаль викладаємо тісто і розподіляємо тонким шаром. Ділимо тісто ножем на рівні порції. Беремо перший квадратик тесту, укладаємо в нього кульку з начинкою і скочується в кульку.

Так зробіть з усіма мочі, складіть красиво на тарілку, прикрасьте м'ятою і шматочками фруктів.

Юлия Цьoнь
Рецепт додав(а):
Юлія Цьонь
Вам сподобався рецепт?
0 коментарів