Закуски 16.11.2022

роли оселедець під шубою

40 хв.
6 порцій
Роллы селедка под шубой
Nadiia, stock.adobe.com
0

Всі ми любимо салат «Оселедець під шубою» і готуємо його мало не на всі свята. Я пропоную вам упакувати улюблені інгредієнти в нову і оригінальну упаковку у вигляді ролів.

Інгредієнти

Покроковий рецепт приготування

Овочі попередньо відваріть, остудіть і зніміть шкірку. Оселедець можна купити цілу і филировать її самостійно прибравши кістки, можна купити вже готове філе. Я не люблю занадто солону рибку, тому вибираю малосольную.

Приготуйте основу для ролів. Візьміть харчову плівку і розподіліть невеликий шматок на столі. Так ви зможете легко загорнути салат в Рол.

Натріть попередньо всі овочі на дрібній тертці, цибулю наріжте дрібними кільцями, яйце натріть. Рибку поріжте на смужки. Формуйте салат.

Перший шар покладіть буряк, змастіть майонезом. Другий шар покладіть картоплю, змастіть майонезом. Третій шар покладіть моркву, змастіть майонезом. Четвертий шар це яйце і зелень, перемажте майонезом. Останній шар це філе риби.

Поверніть салат в Рол використовуючи харчову плівку і відправте в холодильник на 30 хвилин. Дістаньте рол, розріжте його на порції, викладіть на піднос і прикрасьте зверху зеленню.

Юлия Цьoнь
Рецепт додав(а):
Юлія Цьонь
вам сподобався рецепт?
0 коментарів