розсольник на зиму в мультиварці

1 ч. 30 хв.
3 порції
Рассольник на зиму в мультиварке
ffolas, stock.adobe.com
0

Ділюся рецептом заготовки для розсольнику в мультиварці. Її зручно використовувати взимку, щоб швидко приготувати ароматний наваристий суп і заощадити час, проведений на кухні. Зваріть бульйон, додайте картоплю і нашу консервовану заготовку.

Інгредієнти

Покроковий рецепт приготування

Перлову крупу промийте і відваріть до готовності.

Моркву, цибулю, болгарський перець і огірки промийте, очистіть і наріжте кубиками. Часник подрібніть. Викладіть овочі в чашу мультиварки.

Помідори наріжте, помістіть в чашу блендера і перебийте в пюре. З'єднайте томатну масу з подрібненими овочами.

Додайте варену перловку, воду, рослинне масло, сіль, цукор і лавровий лист. Добре перемішайте і на режимі "Плов", "Випічка" або "Жарка" млоїте протягом 60 хвилин.

Через годину додайте оцет і проваріть ще 10 хвилин. На цьому етапі рекомендую спробувати розсольник і в разі необхідності довести до смаку, додавши сіль або цукор.

Готову заготовку для розсольнику розкладіть в заздалегідь простерилізовані банки, накрийте кришками і відправте стерилізувати 20-30 хвилин у велику каструлю з гарячою водою, наповнивши її по плечики банок.

Готовий розсольник герметично закатати, переверніть догори дном, укутайте ковдрою і залиште до повного охолодження. Зберігайте заготовку при кімнатній температурі.

Екатерина Паршинa
Рецепт додав(а):
Катерина Паршина
вам сподобався рецепт?
0 коментарів