десерти 23.11.2022

мочі з морозивом

45 хв.
10 порцій
Моти с мороженым
perminoffa, stock.adobe.com
0

Моті з морозивом - популярний, неабиякий і, як на мене, ідеальний холодний десерт в жарку пору року. Для начинки найкраще підійде фісташкове, шоколадне, ванільне морозиво або звичайний пломбір. Вибирайте на свій смак.

Інгредієнти

Покроковий рецепт приготування

Морозиво дістаньте з морозилки і дайте йому трохи танути при кімнатній температурі. Потім ложкою сформуйте 10 невеликих кульок, покладіть їх в формочку для льоду і відправте назад в морозилку.

З'єднайте в мисці борошно і воду, перемішайте до пастоподібного стану, додайте цукор, продовжуйте розмішувати до повного розчинення цукру. Якщо ви вирішили приготувати кольорові мочі, на цьому етапі додайте в тісто харчовий барвник.

Накрийте миску з тестом харчовою плівкою, відправте в мікрохвильовку на 2 хвилини (Максимальна потужність). Потім плівку зніміть, тісто обімніть і відправте в мікрохвильовку ще на 30 секунд, ще раз обомніте.

Стіл застеліть харчовою плівкою, присипте кукурудзяним крохмалем. Викладіть трохи остигле тісто і злегка розрівняйте ложкою, щедро присипте крохмалем. Розділіть тісто на 10 коржів.

Сформуйте мочі: у центр кожної коржі покладіть кульку морозива, закрийте тісто і надайте йому акуратну круглу форму.

Моті з морозивом до подачі тримайте в морозилці.

Екатерина Паршинa
Рецепт додав(а):
Катерина Паршина
вам сподобався рецепт?
0 коментарів