десерти 14.11.2022

Бенто-торт &171;Червоний оксамит&187;

2 ч. 40 хв.
4 порції
Бенто-торт «Красный бархат»
irina2511, stock.adobe.com
0

Бенто-торт Червоний оксамит це неймовірний сплеск смаків, поєднання вершкової начинки з сиру з ягідним конфітюром з вишні, малини, полуниці або інших ягід. Ділюся з вами рецептом, щоб ви змогли приготувати цей десерт вдома!

Інгредієнти

Покроковий рецепт приготування

Першим приготуємо бісквіт. Для цього візьміть кефір кімнатної температури, вилийте його в миску і змішайте з содою, дайте постояти 5 хвилин.

Поки кефір стоїть, змішайте всі сухі інгредієнти: борошно, цукор, розпушувач для тіста, сіль і какао.

До кефіру додайте трохи збиті яйця, рослинне масло. Ретельно перемішайте і влийте барвник, щоб коржі придбали необхідний нам яскраво-червоний колір.

Змішайте рідку масу з сухими інгредієнтами, можна німого збити віночком, щоб все добре перемішалося.

Розділіть тісто на дві частини. Використовуйте формувальні кільця для випікання. Залийте в кожне кільце по половині тіста і відправте в розігріту духовку до 170°з на 30 -35 хвилин.

Поки тісто випікається, приготуйте конфітюр з ягід і крем. Для конфітюру змішайте в сотейнику ягоди і цукор. Варіть сироп кілька хвилин, а коли закипить, додайте в нього кукурудзяний крохмаль попередньо розведений 2 ст.л води. Ретельно перемішайте, проваріть 2 хвилини і відставте остигати.

Для крему збийте до однорідності вершки, цукрову пудру та вершковий сир.

Як тільки бісквіт охолоне, дістаньте його з форми, розріжте кожен навпіл і зберіть торт. На бісквіт викладіть сирний крем бортиком, в середину насипте конфітюр з ягід, покладіть зверху другу частину бісквіта і повторіть все ще раз.

Зверху нанесіть крем тонким шаром, присипте червоною крихтою і прикрасьте верхівку свіжими ягодами і гілочкою м'яти.

Юлия Цьoнь
Рецепт додав(а):
Юлія Цьонь
вам сподобався рецепт?
0 коментарів